Saturday, December 18, 2010

dub dab dub dab


jantung bedenyut laju ni kenape..ahaha..alamak silap langkah jawapan nye...adoi niat dihati xberniat ape2...begurau tapi sume nye menjadi series....mcm mane ni..hehe ...xmacm nk tercabut jntung aku hehe...
tapi aku tahu diorg pon sume gurau...hehe..ok2 fine aku kalah...truk kene hentam..agak2 la..ni baru kaco..blom nk masuk meminang lagi...mampus dihujani ngan soalan2 yg mampu menguugur kan jantung...xdekan den macm ni hehee...hush...banyk btol backup dia xku sngke sebegitu rupe...tapi xpe la..itu sume pegalaman yg bleh digunekan nanti pada waktu yg sesuai ini baru pemulaan cite...setiap ape yg berlaku mesti ada kebaikan di hari kelak..insyallah hehee....semakin di layan semakin menjadi2..haha itu la yg bleh disimpul kan dalam balasan hujah2 di facebook farah yasmin haha....sory2...if ada statement yg membuat kan anda resah yerk...xsengaja..terkeluar dri dalam plak..haha...cite nye mule2 macm ni..aku memg suke like status dia n komen walll dia...tapi aku xtaw plak..ada org yg memerhati aku dalam tindak tanduk aku tu..hahaa....so kali ni..tanda tanye yg sentiasa bermain di fikiran mereka mula terjawab sedikit demi sedikit...haha persoalan mula ditumbul kan oleh para2 backup nye..hahah aku pon xleh nak wat ape la..niat nk gurau2...ahahh kejap serius kejap main2...xtaw la...tapi aku jawab ngan tenang walaupon kadang2 cuak nk kuar kan statement..haha macm artis la plak...sbb nye takot nanti...marah plak dia kat aku...tapi xpe la..ape pon yg belaku dah lepas...hehe...takot ada,suke ada,gemuruh ada,...mcm2 perasaan ada la senang hehee....so masing2 dah mintak maaf...so xpe la.....ape pon semalam memg mengejut kan...dan menceria kan k...ehhe thanks

2 comments:

  1. haha , i know that story . i olredy read .

    ReplyDelete
  2. hahah diam la apit..heheh...
    diam2 sudah la hehhe

    ReplyDelete