Thursday, November 3, 2011

Xpayah tnye lagi..Bace ni!! :)


ok xda ucapan yg lebih hebat boleh aku katekan mase tgk result..alhamdulillah n besyukur kepada allah..tu jerk mampu aku luah kan..saat aku bedebar nk tgk result..walaupon aku dah tahu benda ni awl..tapi tetap rasa debarannye...aku just tahu pointer but xtaw ape yg aku dapat dalam setiap subject....then after aku bukak...segala2 nye berubah...aku pon rasa macm wow..that pointer i get memg tgi..but subject tu aku agk marah dengan diri aku sendiri..that things memg membace la punye subject...aku rasa dah terbaik aku buat..cume gelojoh nk kuar awl..ape pon if aku stay memg xtaw nk tulis ape dah..so alhamdulillah dengan result ni :)...


ok aku paparkan ni bukan nk belagak or so on eh..jgn salah tafsir...hopefully korg akan semangat bile tgk kawan2 pointer tgi..cube follow diorg...aku xmintak korg follow aku pon...setiap org ada cara dia..so cari cara  korg sendiri..n buat yg terbaik...ape pon..aku kredit kan segala ape yg aku dapat ni kepada family,kawan2,lecturer....yg membantu dari A-Z...if yg kecewa tu ingat kate2 ni "allah xkan bagi hambanya rezeki pada masa yg xsesuai".....so mase yg sesuai depends on u....korg yg tetap kan..allah akan memberi nye...trust me !!! :)....3 sem ada lagi kawan2 yg 1 batch...so try ur best....
Kepoh-PART 1
Busy body-PArt 2

8 comments:

  1. berkat tolong membe2 n senior jugak

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah wehh ! belanja aku laa dean list tuu :P

    ReplyDelete
  4. zeera: thanks to dear ....

    Aina:ala xpayah nk belanja sangt la..ko tu patt belanja aku taw!!haha

    ReplyDelete