Thursday, March 24, 2011

sawang

Good evening everyone..eh speaking plak tahu la pagi tadi speaking test..hehee..ok mula2 mintak maaf banyk2..xupdate kepada pembace2..wah ada ke pembace?..ehhehe..sbb xupdate blog..busy la...study,kuiz n so on..so mase nk update tu xde...tapi on9 banyk mase hehe..cume xde mud kot nk tulis hehee...so ape kene ngan labah2 kat atas tu..ehhee..just nk cakp dah besawang dah blog ni xupdate2 lagi hehee...maklumla...jari jemari ni xlarat la nk tulis hari2..hehee..ok firstly aku nk cite benda2 penting je la minggu ni.....aku menduduki ujian speaking test n mgt test ke 2..so persiapan aku totally not at all 4 this time...ntah la xtaw la..kenape?..sbb aku rasa study last minute dah x sesuai kot ngan aku...hehe sbb tu la..bace last minute sume xmasuk..tula busy kan diri lagi kan padan muke ngan aku...hehe

in addition,den speaking taw.today i sit for a speaking test..ala malas la..ingeris teruk nk tayang kat org hehee...so speaking test aku tadi macm ape ek nk cakp..xtaw la..aku banyk merepek jekr..smpai subject economies boleh masuk dalam tu.ha bekerut muke miss aku tadi hehee...tapi selamat la aku ni pandai putar belit..akhirnye dia paham ape aku nk cakp tu hehe..so conclusion nye....aku bleh la goreng tajuk yg dia bagi tu..1 malaysia concept..ehehe..ntah ape yg digoreng..itu yg kite xtaw tu..heheh thanks 4 group bagi support k..insyallah kite berjaya dalam speaking tu....

xckup dengan 1 test...ha ari ni jugak aku test mgt....even pon markah aku tgi sngt2 test 1 tu..aku mesti la nk wat yg terbaik jugak test 2 ni..tapi can i do it??...seriously aku x confident ngan diri aku sendiri time jawab tu...banyk term yg aku lupe...ape la aku wat tadi..termenung termenung n termenung..tgu jerk la result ape jadi kan..tawakal kepada allah je..aku dah berusaha biar tuhan yg menentukan nye :P..so balik jerk dari test terus menuju ke blok I sebb perut dah lapar hehe....

ha jgn nk slah anggap plak tgk candle light dinner ni..bukan aku yg wat eh..hehe..tadi on the way ke blok I aku ternampak la..org wat candle light dinner ni..eheh kelakar plak rasa...ada jugak org nk wat macm tu...ish2..romantik nye..bile la aku plak bleh buat?hahah nanti2 la..belajar dulu wahai mohd khalis...k la,..penat dah nk pikir..nk tido..hehe nite

1 comment:

  1. tawu sape buad candle light dinner .

    ReplyDelete