Thursday, April 14, 2011

kegembiraan dalam kesedihan


alalala...sedih eh...hahha xde la sedih sebenarnya cuma hampa dengan diri sendiri..xde kene mengene pon dengan org lain la...korg ni pantang cakp sedih...t mesti kuar soalan spe la yg buat eh...caring nye korg kat den eh.( sambil tgn letak kat bahu mata pandang atas) hahhaa....ye la tu kan...caring sngt2 hehee...ok nape aku hampa kan....jgn risau aku xsalahkan sesape pon..ni sume dengan diri ak la..seriusly performance aku dalm test kedua aku ni agak kurg menyenangkan aku la..i know where my stage..dan aku taw yg aku xberusaha dengan gigih...aku bnyk bgi alasan untuk mendapat kan sesuatu...ape kene ngan mohd khalis ni..please come back my spirit...i know now u far from me....kenape ko merajuk wahai semangat...ape aku dah buat kat ko smpai ko nk lari jauh2 ni..datg la balik k...aku ada 2 minggu untuk persediaan final.....aku harap ko balik ke pangkuan aku taw...ahahha.a..ok sedih nye sebb markah test aku kebanyakkan nye dalam area 70 jeerk...memg ok..but aku rasa aku bleh dapat lagi lebih dari tu..bukan tak bersyukur eh..besyukr cume kite tahu mane tahap kite....so hopefully aku dapat la kuar kan segala masalah ada yg ada now ni..untuk focus kat study...untuk 2 minggu ni jerk kan...pastu nk enjoy..enjoy la...aku nk dean list untuk sem ni jugak dan setrusnya...aku tahu harapan mak ayah memg tgi kat aku..so aku xnk hampakan diorg....aku tahu walaupon diorg busy...dalam minda diorg tidak penah sedetik pon melupakan anak2 nya.....ok yg gembira plak....aku memg minat sngt2 ngan economics...aku xtaw nape paper 1 aku tak leh score..but the second paper ni memg aku target tgi gile la...dan dengan hal ni aku dapat menarik smgt aku sikit demi sedikit..minat mula datg dan aku suke untuk mengetahui tentang ilmu nya....hopefully aku akan dapat menruskan perjuangan aku amin...

2 comments:

  1. seru cpt2 b4 terlambat!nyway,gud luck 4 coming xam..
    :)

    ReplyDelete
  2. hahahah dah abis seru pon hehe tq

    ReplyDelete